CROPP I Didžiausia parduotuvė Baltijos šalyse

Prekės ženklas CROPP laužo standartus – parduotuvės atidarymo proga nemokamas Monikos Pundziūtės koncertas!

CROPP jau seniai žinomas kaip standartus laužantis ir iššūkius mėgstantis prekės ženklas, todėl netradiciškai bus paminėta ir naujo koncepto bei didžiausios Baltijos šalyse parduotuvės atidarymas!

„Visiems parduotuvės CROPP klientams dovanojame muzikinio projekto „X Faktorius“ nugalėjos Monikos Pundziūtės nemokamą koncertą, kuris įvyks š.m. lapkričio mėn. 24d. 18 val. Vilniaus Akropolyje prie naujos CROPP parduotuvės. Monika mums primena parduotuvės CROPP klientą: ji yra drąsi, smalsi ir nebijo eksperimentuoti, o mėlynplaukės merginos įvaizdis tarsi siunčia aiškią žinutę, kad ji taip pat mėgsta laužyti nusistovėjusius standartus.“ – informacija dalinosi UAB „LPP LITHUANIA“ reklamos vadybininkė Alma Vitkutė.

Jei ir tu esi smalsus, mėgsti iššūkius, o savo nepriklausomybę išreiški per stilių ir drabužius, lauksime tavęs didžiausioje Baltijos šalyse CROPP parduotuvėje jau lapkričio 24d. Vilniaus Akropolyje. Pažadame, kad nustebinsime ne tik netradiciniais interjero sprendimais – stilizuotais šviestuvais, neįprastomis vitrinomis, riedlentėmis ir BMX dviračiais, poilsiui skirta Wi-fi zona ir įspūdingu graffiti piešiniu, bet ir staigmenomis bei įspūdingu Monikos koncertu!

AKROPOLIS - prekybos ir pramogų sostinė!

CROPP

Telefonai: 8 607 94788