Išskirtinis Douglas atidarymo renginys

Kosmetikos ir parfumerijos tinklas „Douglas“ išskirtinio ir prašmatnaus atidarymo renginio metu pristatė pirmąją visose Baltijos šalyse visiškai naujo tarptautinio koncepto parduotuvę. Vakarėlio svečiai vieni pirmųjų taip pat galėjo susipažinti su ką tik parduotuvę pasiekusia amerikietiška pankiškos dvasios kosmetikos linija „Urban Decay“.

Pamatyti naujojo koncepto parduotuvės rinkosi ne tik žymūs šalies veidai, bet specialiai šiam vakarui atvyko iš JAV tarptautinė „Urban Decay“ kosmetikos vizažo meistrė Jillian Ward. Vakaro metu visi svečiai turėjo galimybę išvysti makiažo meistrės kurtus garsioms šaliems moterms išskirtinius „Dangerous“, „Fun“ bei „Feminine“ įvaizdžius. Pristatymo metu rokenroliškomis primadonomis tapo žavioji Justina Stambrauskaitė, modeliai Oksana Zlatkovaitė ir Agnė Dagilė bei žymioji šalies grožio blogerė Ieva Maslauskaitė.

„Tai pirmasis toks projektas Lietuvoje ir visose Baltijos šalyse ir jo imtis mus paskatino beveik 10 metų darbo Lietuvoje patirtis. Įprastos kosmetikos ir parfumerijos prekių parduotuvių moterims nepakanka, jos pačios daug domisi naujovėmis ir tendencijomis. Siekdami išpildyti visus mūsų klientų lūkesčius nusprendėme visiškai perkurti parduotuvę ir pristatyti joje Lietuvoje visiškai naujų prekių ženklų, kurių ryškiausias – „Urban Decay“, – sakė kosmetikos ir parfumerijos tinklo „Douglas LT“ vadovė Vilūnė Spaičė.

Prabangaus atidarymo vakarėlio metu išskirtinę ir visuomet ieškančią inovacijų kosmetiką „Urban Decay“ pristatė pasaulinio garso makiažo meistrė Jillian Ward, specialiai renginiui atvykusi iš JAV. Vakaro svečiams ji demonstravo, kaip naudojant spalvingą ir itin ryškią kosmetiką, galima sukurti nepakartojamą ir daugybei situacijų tinkantį makiažą.

„Urban Decay“ nėra tik kosmetikos linija. Tai visiškai kitoks požiūris į grožį, nes šis gali turėti ne tik švelnų pavidalą. Šio prekės ženklo istorija prasideda dar devintajame dešimtmetyje, kai karaliavo pogrindinis „grunge“ stilius, tad nenuostabu, jog „Urban Decay“ yra išskirtinis ir pašėlęs prekės ženklas. Labai džiaugiamės, jog pagaliau pirmosioms Baltijos šalyse galime jį pristatyti Lietuvos moterims“, – teigia kosmetikos „Urban Decay“ produktų vadovė Guoda Rinkevičiūtė.

Rokenroliška „Urban Decay“ dvasia, nebijanti laužyti standartų, ir tarptautinio didžėjų konkurso Ibizoje laureatė DJ Samanta, savo ritmais linksminusi atidarymo renginio svečius, puikiai derėjo su naujosios parduotuvės erdve, interjerui specialiai sukurtais modernaus dizaino baldais bei visoje parduotuvėje integruotais LED ekranais.

Išskirtinio atidarymo vakarėlio svečiai pirmojoje naujojo koncepto „Douglas“ parduotuvėje PLC „Akropolis“ taip pat išbandė išradingas bei sumaniai išplanuotas funkcionalias erdves, skirtas jau pamėgtoms „Douglas“ paslaugoms – profesionalios makiažo mokyklos patalpą ir specialų SPA kabinetą.

Taip pat šioje parduotuvėje bus siūloma rinktis ir iš kitų, tik „Douglas“ siūlomų, prekės ženklų. Tarp jų – praėjusiais metais Lietuvą pasiekusi prancūzų kosmetika „La Mer“ bei grožio profesionalų įvertinti „Bobbi Brown“ ir „MAC“.

DOUGLAS

Telefonai: (8 5) 238 7742