KRISTIANA I Nouba - Italijos įkvėpta aistra grožiui jau AKROPOLYJE

Italijos įkvėpta aistra grožiui

Inovatyvu, kūrybiška, unikalu, nuostabios spalvos – tokiais kriterijais vadovaujasi jau 40 metų dekoratyvinę kosmetiką kurianti ir itališkos kokybės vertybes puoselėjanti „Nouba“. „Nouba“ įkvėpė senovės Afrikos nubų tautos tradicijos. Jie šlovino gyvenimą ir grožio jėgą veidą bei visą kūną puošdami įspūdingų spalvų piešiniais.

Išskirtinė dekoratyvinė kosmetika

Nuo pat pradžios kompanija užsibrėžė tikslą aukštinti tikrą, laikui ir mados pokyčiams nepavaldų moteriškumą. „Nouba“ makiažo priemonių pagrindas – novatoriški grožio sprendimai, drąsios spalvos, išskirtinės sudedamosios medžiagos ir formulės. Žinoma, to nebūtų be kūrybos „sielos“, vardu Andrea Brambilla. Vaikystėje ji mėgo eksperimentuoti gražindama lėles, ieškojo naujų spalvų derinių. Dabar, turėdama kosmetikos technologijų mokslų daktaro laipsnį, ji ieško naujų, išskirtinių spalvų, derindama mokslo technologijas bei naujas sudedamąsias medžiagas. Taip sukuriama lengvai naudojama, tinkanti ir kasdienai, ir profesionaliai daromam makiažui „Nouba“ dekoratyvinė kosmetika.

„Nouba“ moteris

Kiekviena moteris yra nepakartojama, jos grožis – išskirtinis. Ji skleidžia moteriškumo aurą aplink save, nebijo būti žingsniu priekyje vyraujančių madų. „Nouba“ moteris – subtili, gracinga, spinduliuoja pozityvumu ir mėgaujasi dėmesiu bei mėgsta išbandyti naujienas. Ją drąsiai galima vadinti kerinčio itališko stiliaus ambasadore – aistringa ir spalvinga, kuri ji gali norėti ir tik truputį paryškinti kerinčius veido bruožus.

„Nouba“ puoselėja nepakartojamą moters grožį ir pildo svajones ir unikalius troškimus, atpažįstamus kiekvienai.

„Nouba“ – tai grožio menas, tai menas gyventi.

AKROPOLIS - prekybos ir pramogų sostinė!

KRISTIANA

Telefonai: 8 610 11 161